Bemutatkozás

adc46932 29c6 4d6a 9a4c 2ebc0b727c55 1

Fenyő Zsolt

Elnök

Villamos gépészként, és SMT programozóként dolgozom a Robert Bosch Elktronikai Kft-nél. Saját tervezésű és készítésű időmérő programunk a RaceTime® , mely bármely sportág igőmérésére alkalmas.

A versenysportot alsós koromban kezdtem tájfutóként. Majd a Salgótarjáni SBTC labdarúgó csapatában játszottam. Húsz éven keresztül fociztam. Komoly térd - és bokasérülés miatt tíz évet ki kellett hagynom. Az újrakezdést rövid felkészülés után Spartan versenyek teljesítésével kezdtem, majd terepfutó versenysorozaban indultam. Jelenleg is a sportegyesületünk, a terepfutásban RedBull és Spartan versenyekben méretteti meg magát.

Sportegyesületünk célja, hogy  minél szélesebb körben elterjessze a futás örömét. A futás felszabadít, megnyugtat, segít a mindennapi stressz feloldásában. A VWRunning egy olyan világverseny sorozat, amelyet azoknak hoztunk létre, akiknek nincs elég idejük vagy lehetőségük eljutni egy verseny színhelyére, akik szeretnék a választott távot családjukkal, barátaikkal, kutyájukkal, kerekes székkel teljesíteni, vagy nem bírják a versenyek tömegét. A nevezési díjból a nevezéskor megjelölt alapítványokat, civil szervezeteket támogatjuk.

Nevezés: Havonta új verseny kerül kiírásra, amelyre az adott verseny regisztrációs űrlapján keresztül lehet nevezni. A sikeres regisztráció után automatikusan e-mailt küldünk, ami tartalmazza a nevezési díj befizetésével kapcsolatos információkat, a rajtszámot és egyéb a versennyel kapcsolatos visszaigazoló információkat.

A verseny lebonyolítása: A választott távot az előzetesen meghirdetett időintervallumban kell megtenni. A táv elvégzéséről okos telefon, oko sóra applikációjából lementett (képernyőkép, letölthető Jpeg kép) file feltöltésével kell igazolni. A teljesítmény feltöltésére a meghirdetett verseny időpont vége után öt napig van lehetőség.

Eredményfeltöltés: A feltöltött teljesítményeket sportszakemberek és matematikus értékeli, mivel a sík terepen és a hegyekben történő ugyanolyan hosszúságú táv lefutása különböző erőfeszítést igényel. Az eredmények értékelése Országonként és Összesítve is értékelve van. Így, a helyezése Országos és Világlistára is kerül. Év végén pedig összesítjük az eredményeket Országos és Világversenyként is.

Támogatás menete: A nevezési díjakból a regisztrációkor megadott alapítványt, szervezetet támogatjuk. A támogatandó alapítványokról a  " következő versenyünkkel őket támogatjuk"  cím alatt tájékozódhat. A támogatandó szervezetek listája minden országnál más. Alapvetően minden országból történő regisztrációkor az adott ország szervezetei közül választhat. Ha ettől eltérő szervezetet támogatna, akkor a regisztrációnál az "EGYÉB" rovatban adja meg a többi oldalon lévő szervezetekből, hogy melyiket választja. A regisztrációnál adja meg, hogy szeretne-e "befutóérmet" vagy sem. Ha nem kéri az akkor az érem árával növeljük a szervezetek részére folyósított összeget.  Természetesen van lehetőség a nevezési díjon felüli adományozásra is. A " következő versenyünkkel őket támogatjuk" cím alatt találhatja a szervezetek adomány számlaszámát is.